Ingredientes:
1 kg de lombo de pescada sen espiña, catro cebolas grandes, aceite de oliva virxe extra, pan relado sen glute, azafrán, un vaso pequeno de viño branco, sal.
1 kg de lombo de pescada sen espiña, catro cebolas grandes, aceite de oliva virxe extra, pan relado sen glute, azafrán, un vaso pequeno de viño branco, sal.
Elaboración:
- Salgar a pescada.
- Picar a cebola e poñela nunha tarteira cun pouco de aceite, facela a lume lento ata que estea transparente.
- Engadir un pouco de sal e o viño, deixar ferver 10 minutos e engadir o azafrán. Reservar.
- Acender o forno a 150ºC
- Poñer a pescada nunha fonte para forno coa pel para abaixo.
- Botar por enriba da merluza a cebola e espolvorear cun pouco de pan relado.
- Meter no forno uns 25 minutos, este tempo dependen do grosor da pescada.
- Acender o grill a 200ºC e deixar uns 5 minutos ata que o pan relado e a cebola collan cor.
Dificultade: Fácil
Tempo aproximado: 1 hora e 30 minutos.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión