Ingredientes:
80 g de iogur natural, 40 g de aceite de xirasol, 70 g de azucre, 1 ovo, 95 g de fariña sen glute Adpan, 35 g de coco relado, 1 culleriña de xenxibre en po , 1 e 1/2 culleriña de lévedo químico, 130 g de chocolate se glute, 15 g de nata, 45 g de manteiga, coco relato para adornar.Utensilios: Molde de Cake pops.
Elaboración:
- Acender o forno a 190ºC
- Bater o iogur, aceite, azucre e ovo.
- Engadir a fariña, o lévedo, o coco e o xenxibre, mesturar ata ter unha masa homoxénea.
- Encher as semiesferas da base do molde, encaixar a tapa e meter no forno 15 minutos.
- Sacar do forno e deixar arrefriar un pouco antes de sacar do molde.
- Derreter o chocolate coa manteiga e a nata.
- Bañar as boliñas de biscoito no chocolate e deixalas arrefriar na neveira.
- Decorar con coco relado.
Dificultade: Fácil
Tempo aproximado: 1 hora
Receita en castelán
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión