Ingredientes*:
50 g de manteiga a temperatura ambiente, 1 ovo, 50 g de azucre, 20 g de azucre muscovado, 150 g de fariña e repostaría sen glute (ADPAN), 8 g de lévedo químico sen glute, 1 mazá.* Saen unhas 12 pequenas.
Elaboración:
- Acender o forno a 180ºC enriba e abaixo.
- Pelar a mazá e cortala en anacos pequenos.
- Mesturar a manteiga e os azucres ata ter unha crema, engadir o ovo e bater a mestura, ata ter unha crema homoxénea.
- Engadir a fariña e o lévedo e remexer ata que estean ben incorporados.
- Engadir os anacos de mazá e remexer.
- Distribuír a masa nos moldes de madalenas enchéndoos ata dous terzos da súa capacidade.
- Meter os moldes no forno durante 20 ou 25 minutos.
- Sacar do forno e deixar arrefriar.
Dificultade: Fácil.
Tempo aproximado: 45 minutos.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión