Ingredientes:
1 ovo, 100 g de fariña sen glute (Adpan), 40 g de azucre, 70 g de iogur natural, 4 g de impulsor sen glute, 3 mazás acedas, 1 pau de canela, manteiga.Elaboración:
- Pelar e cortar as mazás en anacos medianos, poñelas nunha tarteira, a lume suave, co pau de canela.
- Cando as mazás estean feitas retiralas do lume e reservar.
- Mesturar o resto dos ingredientes coa batedora.
- Engadir as mazás cocidas á mestura anterior, remexer ata que estean ben mesturadas.
- Poñer unha tixola ao lume medio e botarlle un pouco de manteiga.
- Cando a tixola estea quente botar un cazo da mestura, deixar que na parte superior empecen a formarse burbullas e empece a secarse.
- Dar a volta á tortiña axudándose de dúas espátulas. Deixar que se fagan 1 minutuno e retirar da tixola.
Suxestión: acompañalas de mel, chocolate ou caramelo.
Dificultade: Fácil.
Tempo aproximado: 1 hora.
impresionante y supersencillo, me encantó Raquel y las fotos preciosas. un besote!!
ResponderEliminarEste comentario foi eliminado polo autor.
EliminarMuchas gracias¡¡Me alegra mucho que te guste. Un beso.
EliminarUmmmm me han encantado, que cosa mas rica, enhorabuena, sigue así, un beso.
ResponderEliminarLAS DELICIAS DE MAYTE
Muchas gracias por tú comentario¡¡¡¡
Eliminar