Ingredientes:
40 g de fariña de arroz, 1 ovo, 50 g de chourizo sen glute, 150 g de patacas, 5 g de manteiga, 1 culler de crême fraîche, 15 g de queixo parmesano relado, sal.Elaboración:
- Pelar as patacas e relalas, reservar nun coador para que perdan auga.
- Bater o ovo e mesturar coa fariña, a crême fraîche, o queixo e a manteiga.
- Engadir as patacas reladas.
- Engadir o chourizo cortado en anacos pequenos. salpimentar ao gusto.
- Quentar a barquilleira* e untala de manteiga.
- Poñer unha culler da mestura na barquilleira.
- Deixar que se faga o gofre ata que estea ben torrado polos dous lados.
Recollida no libro "Zerogluten:recetas para celíacos y no celíacos"
Dificultade: Fácil.
Tempo aproximado: 40 minutos.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión