Ingredientes:
150 g de noces peladas, 2 ovos, 4 culleres de azucre glass.Elaboración:
- Acender o forno a 150ºC.
- Picar as noces en anacos desiguais, uns máis grandes ca outros.
- Bater os ovos co azucre ata que branqueen.
- Mesturar as noces cos ovos batidos.
- Forrar a bandexa do forno con papel ou silplat.
- Distribuír a masa poñendo montonciños separados. Para cada pasta poñer unha culler pequena de masa.
- Meter no forno durantes uns 10 ou 12 minutos, vixiar para que as pastas queden torradas.
- Repetir ata acabar a masa.
- Deixar arrefriar as pastas e gardalas nun bote.
Dificultade: Facilísima
Tempo aproximado: 1 hora.
Que cosa mas rica, enhorabuena, sigue así, un beso.
ResponderEliminarLAS DELICIAS DE MAYTE
Muchas gracias Mayte por tú comentario . Un beso
EliminarMe encantan Raquel y ademas son fáciles...............gracias...........un bico
ResponderEliminarGracias a tí por tú comentario. Bicos
Eliminar