Ingredientes:
4 ovos, 150 g de azucre, 150 g de améndoa moída, 500 g de cenorias, 10 vainas de cardamomo, 1 pau de canela, a pel de medio limón, 7 g de lévedo químico sen glute.Elaboración:
- Pelar as cenorias e poñelas a cocer co pau de canela, a pel de limón e as sementes das vainas de cardamomo.
- Cando as cenorias estean cocidas trituralas xunto coa pel de limón e o cardamomo. Reservar o puré ata que estea frío.
- Acender o forno a 160ºC.
- Bater os ovos co azucre ata que estean branquecinos.
- Engadir a améndoa pouco a pouco sen deixar de bater.
- Engadir o lévedo.
- Engadir o puré de cenorias e mesturar completamente.
- Pasar a mestura a un molde de silicona e meter no forno durante 1 hora.
Dificultade: Fácil.
Tempo aproximado: 1 hora e 30 minutos.
Muito bom, muito bom, o biscoito tem un aspeito maravilhoso. Obrigado.
ResponderEliminarhttp://www.artemaderaolivo.com/
Obrigada pelo seu comentario
Eliminar