Despois deste parón unha receita moi fácil para tomar como aperitivo ou entrante. Con poucos ingredientes e en pouco tempo podese elaborar esta receita na que, en realidade, practicamente non se cociña.
Dificultade: Moi fácil.
Tempo aproximado: 30 minutos.
Alérxenos:
Ingredientes:
150 g de atún en conserva, 1 ovo cocido, 2 ou 3 culleres de salsa de tomate, unha presa de aceitunas negras, 12 obleas de arroz pequenas.Elaboración:
- Esmiuzar o ovo cocido e o atún, mesturalos.
- Picar as aceitunas e mesturar co atún e o ovo.
- Engadir a salsa de tomate, mesturar ata ter unha pasta.
- Poñer as obleas, de unha en unha, en auga ata que estean brandas.
- Poñer a oblea sobre un pano limpo, colocar duas culleriñas da mestura sobre a oblea e pechala facendo un rolo.
- Repetir ata acabar a mestura.
- Colocar os roliños nunha fonte de forno untada cun pouco de aceite.
- Acender o grill do forno a 200ºC.
- Pintar os roliños con ovo batido.
- Meter no forno ata que estean torrados.
Dificultade: Moi fácil.
Tempo aproximado: 30 minutos.
Alérxenos:
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión